Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Actuele productbeoordelingen
Drinkwaterfilter dubbele filter DUO 3/4 inch
Roon Heimel schrijft op 2017-10-18

Snelle levering en prima verpakt. Let wel op dat je de juiste filter elementen bestelt want er zijn dubbele artikel nummers. Bij mij ging dat mis, maar na één mailtje werden de juiste filters kostenloos alsnog verzonden. De 'verkeerde' hoefden niet retour, maar dat heb ik wel gedaan want je gooit goed spul niet zomaar weg, en het was maar een klein foutje. Prima service internetwebshop !

20mm Oliebadkoppeling voor 5-6.5 PK motoren
jos docx schrijft op 2017-10-18

alles ok

Expansievat 100 liter horizontaal Rood
Tjarco Boerkoel schrijft op 2017-10-09

Prima vat, zelf gebruik ik hem verticaal (wand montage).
Snelle levering.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Elroy Vogel schrijft op 2017-10-09

Ik ben tevreden over de pomp.
Hij draait nu ongeveer een maand en doet het uitstekend.

De plastic pijpjes zijn wat slapjes en kunnen snel kapot gaan bij te veel kracht, maar als je het voorzichtig in elkaar doet, werkt het hierna super.

Zat in eerste instantie even in twijfel of hij niet te krachtig zou zijn, maar voor mijn bak is hij prima.



Minigraver met 9Pk benzinemotor
John Kemper schrijft op 2017-09-07

Vanuit onbekende website 3200 euro uitgeven, ik werd voor gek verklaard. Na de bestelling in afwachting van transporteur welke een afspraak zou maken. Om half acht in de ochtend werd ik gebeld, transporteur voor de deur gelukkig was ik nog thuis. Pakket is groot en weegt nog al wat. Het in elkaar zetten stelt niet veel maar onderdelen zijn zwaar en passen precies, wij hebben hiervoor trekker met voorlader gebruikt, olie en benzine geregeld en motor liep na 1 keer trekken. Machine werkt goed en is sterk, het omzetten van wielen en poten vraagt enige handigheid, ga daar wat voor bedenken. De machine reageert erg snel op de hendels dit zal waarschijnlijk enige gewenning nodig hebben. We zijn erg tevreden met de machine en kan het iedereen adviseren. Wij hebben geen manco's of defecten. Website is verouderd maar is betrouwbaar en er wordt snel op je vragen gereageerd.

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Julien Bonboire schrijft op 2017-08-22

Snelle levering, gunstige prijs

Airbrush pistool 132 Double-Action-Function & zijbeker
jack schut schrijft op 2017-08-07

spuitkwaliteit van deze spuit is zeer goed aanrader ook voor mensen die autolak beschadigingen bij willen spuiten druipt en lekt niet mooie egale spuitnevel makkelijk en goed reinigbaar en niet te zwaar in de hand

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5PK handstart 20mm
Diederik Vansevenant schrijft op 2017-07-17

perfect

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
andries van de velde schrijft op 2017-07-13

opa beun lift werkt perfect zeker kopen ik heb er 20 platen mee naar boven gedraaid aan het plafon.
mvg uit philippine

SunSun 505A extern aquarium filter 1000 l/h 4 fasen
Bernadette Kniest schrijft op 2017-07-04

Vlotte levering alles naar wens werkt super.

Omkeerosmose 5-traps / 50 GPD / 190 L /d / 3G tank
Hugo Gouweloose schrijft op 2017-06-28

Correkte en snelle afhandeling. Product beantwoordt perfect aan de verwachtingen.
Een voorbeeld voor andere webwinkels.

Automatische broedmachine voor 8 eieren
Daniel Lommers schrijft op 2017-06-27

Vlug aangeschaft omdat de hen tijdens het broeden is gestorven, doet zijn werk maar er is ook een variant met vochtigheids meter, waarvan het boekje bij deze als uitleg zit.
Met het boekje dat bij ons toestel zit kan je miniem instellen.

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 330 kW
Wim Depuydt schrijft op 2017-05-23

Perfect!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Erik De Block schrijft op 2017-05-01

Bestellen en betalen ging vlot via de site
Levering niks op aan te merken
Drukvat werkt zoals het moet

Kleindierhok - Konijnenhok - Kippenhok - ruime ren - legnesten
Willem Jansen schrijft op 2017-05-01

Ruim hok, snel op te bouwen. Duitse makelij, dus alles past precies.
Perfecte prijs/kwaliteit verhouding, dus erg tevreden.

EPDM membraan voor expansievat 20-24L
andries van der Werf schrijft op 2017-04-24

snelle levering en volgens afspraak

Omkeerosmose 5-traps / 50 GPD / 190 L /d / 3G tank
Hugo Gouweloose schrijft op 2017-03-22

Correcte en snelle levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Informatie gevraagd via email en zeer snel een antwoord gekregen. Een voorbeeld voor andere webwinkels !

Warmtewisselaar RVS 30 rijen 175 kW
Herman Schoolkate schrijft op 2017-03-15

Goed materiaal, snel geleverd

SunSun stromingspomp Wavemaker voor zoet- en zoutwater 5000l/h 12W
remo moedt schrijft op 2017-03-14

Geen aanmerking gewoon goed.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Jan Lodder schrijft op 2017-03-11

Alles perfect verlopen. Snelle levering en goed product.

Sunsun Bio druk vijverfilter tot 10.000 L + UVC unit
Gerd Van Kranenburg schrijft op 2017-02-28

Het filter is makkelijk en waarschijnlijk ook goed van kwaliteit.
Voor de rest snel geleverd en snel aangesloten.
Ben benieuwd of onderdelen ook snel geleverd kunnen worden.
Voor de gebruiker een goed alternatief voor alle andere merken Groet Gerrit

EPDM membraan voor expansievat 20-24L
glijn krab schrijft op 2017-02-23

voor verzorging en levering van het product perfect!

Antwoord InternetWebshop:
Bedankt voor uw bestelling, het vertrouwen en uw recensie.

Automatische broedmachine voor 48 eieren
A Ruijssenaars schrijft op 2017-02-23

Het is een pracht van een broed machine jammer dat de omschrijving die er bij zit in het Engels is

Antwoord InternetWebshop:
Het spijt ons, maar het is helaas zo dat de Nederlandse taal niet vaak in handleidingen wordt gebruikt. Wij werken er aan.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Christophe Rillaerts schrijft op 2017-02-22

Snelle levering, toestel compleet, maar echt stil is het niet. Een duidelijk storend ronkend geluid blijft aanwezig, er zit geen lucht in dus daar lijkt me niets aan de hand. Jammer.

Antwoord IntenetWebshop:
Het ronkende geluid wat u aangeeft duid op lucht in het filter, geheel geruisloos is het filter nooit. Dit ronken kan door het biologische proces ontstaan of door een lekkage aan de ingaande (zuigende) kant waardoor er lucht aangezogen wordt. Dmv het filter te schudden en schuin te houden worden de resten lucht ook uit het filter verwijderd. Meer informatie vind u ook bij forums of stuur ons even een mail dan geven wij u advies.

SunSun 404B extern 4 fasen aquarium filter 2000 l/h 9W UVC
Andre Grundmann schrijft op 2017-02-07

Werkt goed alleen de aansluiting pomp slangen en daarvan het handeltje is kwetsbaar.

Antwoord InternetWebshop.nl : Wij kunnen alle onderdelen snel uit voorraad leveren als er iets kapot zou gaan. Stuur ons even een mail met uw bestelnummer.


XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
wim schluter schrijft op 2017-02-02

1 van de zijarmen gaat niet helemaal terug. Verder een goed apparaat voor n nette prijs.

Antwoord InternetWebshop.nl
U kunt het schuifmechanisme met WD-40 inspuiten/ smeren wat dit probleem verhelpt en voorkomt roestvorming.

Bio diesel- stookoliepomp 230V 550W 20-60 l/min
Bertus Loos schrijft op 2017-01-30

fantastisch apparaat, wij zijn zeer tevreden

Startmotor 6,5PK 196ccm Lifan benzinemotor model 168
Mark Jonk schrijft op 2017-01-16

Prima voor mekaar. Bestellen en 2 dagen komt het binnen. En als je belt wordt je keurig geholpen!!



Warmtewisselaar RVS 10 rijen 22 kW
Jos Aerts schrijft op 2017-01-03

Alles naar wens, de bestelling van de warmtewisselaar verliep heel vlot, met de zeer voordelige prijs een aanrader!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Daniel Van Hauwaert schrijft op 2016-12-29

Correcte en snelle levering!

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |



Copyright© 2017 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Omschakelautomaat  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Auto / Motor / Quad  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Aquaria  sitemap webshop 
Geen
Producten