Recensies

Start >> Reviews


Productbeoordelingen


Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
Actuele productbeoordelingen
Kleindierhok - Konijnenhok - Kippenhok - ruime ren - legnesten
thierry van Iperen schrijft op 2018-09-21

5 sterren... !

Perfecte afhandeling.
Ziet er perfect uit, goed duits product, afwerking zeer goed. Ik vond een scheurtje in een noklad,meteen actie en een nieuwe noklat is al onderweg... !!
Complimenten hoe dat jullie met klanten omgaan..
Bedankt en gr. Thierry van Iperen

Vijverfilter + 36 Watt UVC unit 12000L
dewulf stephan schrijft op 2018-09-20

Een hele goeie aankoop gedaan zal er zeker nog kopen

Stroboscoop Xenon voor ontstekingafstelling 6/12V
Hans Sterken schrijft op 2018-08-17

Prima apparaat. Voldoet exact aan hetgeen in de omschrijving gesteld is en dan met name wat betreft het gebruik voor 6 volt.
(Afstelling Kokusan-ontsteking brommer)

Filtermedia Sunsun 303/403B watten/keramiekringen/actiefkool/biokogels
frank blankendaal schrijft op 2018-07-30

duidelijke webside en goede en snelle levering

Knaagdier / Konijnenflat
Marieke Van poll schrijft op 2018-06-11

Ik ben zeer te vrede ik vind alleen het tralies deurtje te klein om je konijn eruit te halen verder helemaal top

Mini HVLP spuitpistool 0.8mm RVS naald
R. de Rijk schrijft op 2018-06-07

Het spuitpistool doet het prima, ik spuit er fijn glazuur mee op keramiek

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 115 kW
Walther De Meij schrijft op 2018-06-07

zonder woorden!Maar zeer correct,ik kan het aan iedereen aan bevelen!

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Marcel Stevelinck schrijft op 2018-06-05

Goeden dag.
Bestelling en levering drukvat van 24 liter. Alles dik in orde.

Beter kan niet.

Bio diesel- stookoliepomp zelfaanzuigend 12V/160W 40 l/min
Marcel van Egmond schrijft op 2018-04-10

Super pomp beter dan verwacht mis alleen de
Automatische afslag.

Antwoord InternetWebshop: Bedankt voor uw review! De pomp zelf heeft geen drukschakelaar en is manueel aan en uit te schakelen.

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
dirk Goderis schrijft op 2018-03-30

Zeer snelle levering, en het vat 50ltr werkt prima op een centrifugaalpomp zeker een correcte prijs!

Drinkwaterfilter dubbele filter DUO 1/2 inch
Ben Kooman schrijft op 2018-03-21

Geweldig product voor 2 traps filtratie

Membraan natuurlijk rubber voor expansievat 20-24L
M. Wijdeven schrijft op 2018-02-12

Geheel naar wens

2 Etages kleindierhok - Kippenhok - Konijnenhok - ruime ren
Carin Stuifbergen schrijft op 2018-02-05

Het is een mooi hok en is makkelijk in elkaar te zetten.
Je krijgt waar voor je geld

Antwoord InternetWebshop: Bedankt dat u de moeite neemt om deze reactie te plaatsen!

Balanceer motortakel tot max. 750 kg
Michael Goevaers schrijft op 2018-01-20

Prima balanceer, doet precies wat je er van mag verwachten. En een heel dik compliment voor internetwebshop! De balanceer die ik opgestuurd kreeg ontbrak een borgpen van, een produktiefout, kan gebeuren. Maar na een mailtje werd direkt een vervangend produkt opgestuurd zodat het werk hier gewoon door kon gaan. Kortom, geweldige service, bedankt.

SunSun 403B extern aquarium filter 1400 l/h 3 fasen 9W UVC
Doreen Bratescu schrijft op 2018-01-08

De sunsun filter werkt fantastisch hij is zeer stil en super krachtig! Geen zwervend vuil meer en zeer proper water echt een aanrader voor mij niets anders meer dan sunsun filters!

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 44 kW
Frans van der Wielen schrijft op 2017-12-26

Jammer dat er geen aansluitschema bij zit.

Antwoord InternetWebshop: Die staan als foto bij het product. Er zijn 2 ingangen en 2 uitgangen en worden met "tegenstroming" aangesloten, bijvoorbeeld warm F1+F2 en koud F3+F4. Voor vragen staan wij u altijd te woord.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Joris Compernolle schrijft op 2017-12-18

Alles prima verlopen. Snel afgehandeld en snel geleverd voor een degelijke prijs.

Expansievat 24 liter horizontaal Rood
Rene Leijdekkers schrijft op 2017-12-04

Zie mijn reactie van 2014-10-29 ik had voor een kennis een drukvat nodig en vanwege de goede ervaring van vorige keer heb ik er weer een besteld en nu ook weer snel en correct geleverd perfect.

Warmtewisselaar RVS 20 rijen 115 kW
Luc Schelfhout schrijft op 2017-11-24

Prima product !

Expansievat 50 liter horizontaal Rood
jackie willems schrijft op 2017-11-23

jackie willems

correcte en vlugge levering,zeer betaalbaar.

Butyl membraan voor expansievat 20-24L
Ronny Vanhove schrijft op 2017-11-13

Product was ok maar levering duurde wat langer dan 2 dagen!!
8 werkdagen na bestelling.

Antwoord InternetWebshop:
Wij leveren binnen 2 werkdagen "binnen Nederland" naar BelgiŽ duurt dit 2 werkdagen langer.

Drinkwaterfilter dubbele filter DUO 3/4 inch
Roon Heimel schrijft op 2017-10-18

Snelle levering en prima verpakt. Let wel op dat je de juiste filter elementen bestelt want er zijn dubbele artikel nummers. Bij mij ging dat mis, maar na ťťn mailtje werden de juiste filters kostenloos alsnog verzonden. De 'verkeerde' hoefden niet retour, maar dat heb ik wel gedaan want je gooit goed spul niet zomaar weg, en het was maar een klein foutje. Prima service internetwebshop !

20mm Oliebadkoppeling voor 5-6.5 PK motoren
jos docx schrijft op 2017-10-18

alles ok

Expansievat 100 liter horizontaal Rood
Tjarco Boerkoel schrijft op 2017-10-09

Prima vat, zelf gebruik ik hem verticaal (wand montage).
Snelle levering.

SunSun 302 extern Aquarium filter 1000 l/h 3 fasen
Elroy Vogel schrijft op 2017-10-09

Ik ben tevreden over de pomp.
Hij draait nu ongeveer een maand en doet het uitstekend.

De plastic pijpjes zijn wat slapjes en kunnen snel kapot gaan bij te veel kracht, maar als je het voorzichtig in elkaar doet, werkt het hierna super.

Zat in eerste instantie even in twijfel of hij niet te krachtig zou zijn, maar voor mijn bak is hij prima.



Minigraver MG-300 met 9Pk benzinemotor
John Kemper schrijft op 2017-09-07

Vanuit onbekende website 3200 euro uitgeven, ik werd voor gek verklaard. Na de bestelling in afwachting van transporteur welke een afspraak zou maken. Om half acht in de ochtend werd ik gebeld, transporteur voor de deur gelukkig was ik nog thuis. Pakket is groot en weegt nog al wat. Het in elkaar zetten stelt niet veel maar onderdelen zijn zwaar en passen precies, wij hebben hiervoor trekker met voorlader gebruikt, olie en benzine geregeld en motor liep na 1 keer trekken. Machine werkt goed en is sterk, het omzetten van wielen en poten vraagt enige handigheid, ga daar wat voor bedenken. De machine reageert erg snel op de hendels dit zal waarschijnlijk enige gewenning nodig hebben. We zijn erg tevreden met de machine en kan het iedereen adviseren. Wij hebben geen manco's of defecten. Website is verouderd maar is betrouwbaar en er wordt snel op je vragen gereageerd.

Flens voor expansievat 24 - 100 liter 1 inch
Julien Bonboire schrijft op 2017-08-22

Snelle levering, gunstige prijs

Airbrush pistool 132 Double-Action-Function & zijbeker
jack schut schrijft op 2017-08-07

spuitkwaliteit van deze spuit is zeer goed aanrader ook voor mensen die autolak beschadigingen bij willen spuiten druipt en lekt niet mooie egale spuitnevel makkelijk en goed reinigbaar en niet te zwaar in de hand

Lifan Benzinemotor 4,8kW, 6,5PK handstart 20mm
Diederik Vansevenant schrijft op 2017-07-17

perfect

XXL Platenlift gipsplatenlift plafond-lift
andries van de velde schrijft op 2017-07-13

opa beun lift werkt perfect zeker kopen ik heb er 20 platen mee naar boven gedraaid aan het plafon.
mvg uit philippine

Pagina: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |



Copyright© 2018 InternetWebshop.nl Alle rechten voorbehouden.
webshop  internetwebshop blank1  Internetwebshop  Internetwebshop Belangrijk  Free Energy info  Omvormer  Muurbeugel  Zoutstrooier  huis en tuin  Werkplaats artikelen  ROWA Vijverproducten internetwebshop  Generator  Geigerteller  internetwebshop blank2  InternetWebshop bedrijfsinformatie  Internetwebshop algemene voorwaarden  internetwebshop verzenden en retourneren  Internetwebshop Belangrijk Privacy Policy  Contact 
Realisatie: Webprodie internet diensten  sitemap 
sitemap Drinkwater filters  sitemap Motoren Benzine  sitemap Airbrush  sitemap Koi & Vijver toebehoren  sitemap Solderen  sitemap Dieren toebehoren  sitemap Waterslang  sitemap Land & Bosbouw  sitemap webshop 
Geen
Producten